Sreda 21 Avgust 2019

donacijaSvetovna gospodarska kriza, ki je prizadela tudi slovensko okolje, menedžerski odkupi oziroma tajkunski prevzemi pa so jo še okrepili, je kot taka še kako prav prišla našim delodajalcem, ki skušajo skupaj z Vlado za zaščito interesov kapitala dodatno zmanjšati pravice delavcev, upokojencev in ostalih državljanov. Izjema pri tem so ponovno gospodarske in politične elite. V SDTS se vsakodnevno trudimo izboljšati položaj svojih članov.

V kolikor menite, da smo si zaslužili vaše zaupanje in v kolikor dela dohodnine, s katerim lahko razpolagate še niste namenili nikomur oziroma le to želite spremeniti, lahko ta del namenite za delo Sindikata delavcev trgovine Slovenije. Vašo donacijo bomo uporabili predvsem kot solidarnostno pomoč članom, ki so se znašli v stiski.

Postopek doniranja poteka tako:

1. Izpolnite svoje podatke na obrazcu, ki je priloga temu dopisu.
  2. Če ste v tem letu ali prej že izpolnili podobno izjavo, bo davčna uprava kot veljavno upoštevala tisto, ki jo je prejela zadnjo.
  3. Če potrebujete obrazce tudi za prijatelje in družino, potem obrazec fotokopirajte.
  4. Izpolnjene obrazce posredujte do konca decembra 2013 na naveden naslov Davčne uprave ali na vam najbližji davčni urad, lahko pa jih pošljete po pošti tudi na Sindikat delavcev trgovine Slovenije, Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana.

Hvala za zaupanje,

Ladi Rožič, sekretar

Attachments:
Download this file (obrazec-dohodnina.doc)Obrazec donacija dohodnine[ ]35 Kb801 Downloads