uk1

 • Stanovanje v Bohinjski Bistrici – PLANIKA
  Stanovanje se nahaja v Bohinjski Bistrici, na Zoisovi plani v stavbi "Planika" (Letoviška ulica 6) v prvem nadstropju, ima oznako A-12.
  45.00 na noč
 • Stanovanje v Bohinjski Bistrici – MURKA
  Stanovanje se nahaja v Bohinjski Bistrici, na Zoisovi plani v stavbi "Murka" (Letoviška ulica 8) v tretjem nadstropju, ima oznako A-36. Iz ozkega predprostora, je vhod v kuhinjo, ki se nadaljuje v bivalni prostor, v katerem je kavč, 2 pograda (4 ležišča) ter dva fotelja za počitek. Tako so v stanovanju 4 ležišča. Iz bivalnega prostora je možen izhod na balkon. S hodnika je vhod v stranišče in kopalnico. Prostori so ogrevani z radiatorji. Parkirni prostor je pred zgradbo. V pritličju je poseben prostor za s
  45.00 na noč
 • Najem kamp prikolice Fiesa
  Kamp Fiesa leži v zelenem, mirnem zalivu Fiesa, ki je od Portoroža oddaljen le 3 km, in je znan tudi po dveh sladkovodnih jezercih. Kamp je od morja oddaljen le 100 m, njegova kapaciteta pa je 112 prikolic, 35 šotorišč ter manjši prostor za avtodome.
  48.00 na noč
 • Prekmurska vas v Moravskih toplicah
  Stanovanje se nahaja v novozgrajenem turističnem naselju Prekmurska vas v Moravskih Toplicah v neposredni bližini hotela Termal.
  58.00 na noč
 • Terme Čatež
  Hišica se nahaja v kampu v Termah Čatež v neposredni bližini poletne in zimske termalne riviere. Primerna je za bivanje največ 4 odraslih oseb + 1 otroka.
  65.00 na noč

http://www.sindikat-sdts.si/DA BI KUPEC LAHKO BIL KRALJ TRGOVEC NE SME BITI REVEŽ!

Naši podatki

Sindikat delavcev trgovine Slovenije (SDTS)
Naslov: Miklošičeva cesta 7, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 / 43 41 253
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Davčna številka: 60310146
Matična številka: 5380901
Spletna stran: http://www.sindikat-sdts.si
 
Copyright © 2024 Sindikat delavcev trgovine Slovenije . All Rights Reserved. Designed by