Sobota 18 November 2017
Prijava Registracija

Prijavi se na spletno stran

Uporabnik ime *
Geslo *
Zapomni si me

Registracija v spletno stran

Polja označena z (*) morajo biti izpolnjena.
Ime *
Uporabnik ime *
Geslo *
potrdi geslo *
E-naslov *
potrdi E-naslov *
Captcha *

V Delavski enotnosti z dne 10.6.2011 je objavljen članek o uspešnem končanju delovnega spora, ki ga je s pomočjo sindikata in pravne službe dobil sindikalni zaupnik in si s tem zagotovil vrnitev na delovno mesto.

Komisija za kadrovska vprašanja, sindikalna priznanja in pritožbe objavlja razpis za zbiranje predlogov kandidatov za podelitev priznanja »Kipec Zlati Merkur« v letu 2011. Več o razpisnih pogojih in rokih za posredovanje predlogov si lahko preberete TUKAJ.

Attachments:
Download this file (razpis-priznanja11.pdf)Razpis za zbiranje predlogov[ ]116 Kb3 Downloads

- uspeh sindikalnega pritiska
V Delavske enotnosti z dne, 7.1.2011 je o tem objavljen obširni članek.

Attachments:
Download this file (Odpravnine-delavcem-Merkurja-2.pdf)Delavci Merkurja in Mersteela dobili odpravnine[ ]75 Kb2 Downloads

Več kot eno leto so trajala pogajanja za dvig najnižjih osnovnih plač in drugih prejemkov določenih v tarifni prilogi KPDTS. Podpisan aneks h KPDTS je bil objavljen v Uradnem listu št. 30, z dne 22.4.2011. V skladu s podpisanim aneksom se bodo s 1. majem 2011 zaposlenim v dejavnosti trgovine dvignile najnižje osnovne plače in regres za prehrano. Dogovorjen je tudi regres za letni dopust za leto 2011 in podaljšanje kolektivne pogodbe še za 2 leti.

SDTS se bo vključil v skupne aktivnosti ZSSS in na dveh referendumih branil socialno državo Slovenijo. Zato pozivamo vse naše člane, delavke in delavce, študente, upokojence in ostale prebivalce Slovenije, da se nam pridružijo v akciji zbiranja podpisov za razpis referenduma o zakonu o malem delu in zakonu o pokojninskem in invalidskem zavarovanju.

Download this file (Obrazec-ZMD-1.pdf)Obrazec-ZMD-1[ ]61 Kb2 Downloads