Četrtek 14 December 2017
Prijava Registracija

Prijavi se na spletno stran

Uporabnik ime *
Geslo *
Zapomni si me

Registracija v spletno stran

Polja označena z (*) morajo biti izpolnjena.
Ime *
Uporabnik ime *
Geslo *
potrdi geslo *
E-naslov *
potrdi E-naslov *
Captcha *

Projekt "Učinkovit socialni dialog - Nova KPDTS"

V priponki objavljamo Priročnik "Učinkovit socialni dialog - nova KPDTS" skupaj s komentarjem, ki je bil pripravljen v okviru projekta.

Attachments:
Download this file (Priročnik_Nova_KPDTS_KK.pdf)Priročnik_Nova_KPDTS_KK.pdf[ ]2158 Kb645 Downloads

V priponki objavljamo izjavo za javnost v zvezi z zadnjim izvedenim usposabljanjem v okviru projekta "Učinkovit socialni dialog - nova KPDTS"

Attachments:
Download this file (Izjava za javnost-avgust.pdf)Izjava za javnost-avgust.pdf[ ]139 Kb511 Downloads

Zaradi izredno velikega interesa in udeležbe na usposabljanjih za novo KPDTS sta se SDTS in projektni partner TZS odločila, da bosta pred iztekom projekta izvedla še zadnje usposabljanje v okviru projekta nova KPDTS, ki bo potekalo 25. avgusta 2014 v Domu gospodarstva Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani.

Vabimo vas, da se na usposabljanje prijavite in se ga udeležite v čim večjem številu. Vabilo in prijavnico lahko posredujete tudi ostalim zainteresiranim članom oziroma zaposlenim. Kotizacije za prijavo in udeležbo NI!

Attachments:
Download this file (Dodatno usposabljanje-Ljubljana-25. avgust.pdf)Dodatno usposabljanje-Ljubljana-25. avgust.pdf[ ]157 Kb547 Downloads

izobrazevanjebig

V priponki objavljamo izjavo za javnost v zvezi z današnjim izvedenim brezplačnim strokovnim usposabljanjem v Mariboru.

Prav tako v priponki objavljamo program in prijavnico za udeležbo na preostalih dveh usposabljanjih v okviru projekta in sicer:

- v Kopru, dne 26. junija 2014 in

- v Novem mestu, dne 3. julija 2014.

Vljudno vabljeni k prijavi!

Attachments:
Download this file (IZJAVA za javnost-junij-Maribor.pdf)IZJAVA za javnost-junij-Maribor.pdf[ ]85 Kb612 Downloads

izobrazevanjebig

V priponki objavljamo sporočilo za javnost v zvezi z izvedenim brezplačnim strokovnim usposabljanjem v okviru projekta "Učinkovit socialni dialog - nova KPDTS" v Novi Gorici, dne 29.5.2014.

Prav tako je v priponki naveden program preostalih strokovnih usposabljan ter prijavnica za udeležbo na le teh.

Vljudno vas vabimo, da se prijavite ter se predavanja tudi udeležite. Kotizacije NI!

Attachments:
Download this file (IZJAVA za javnost-maj-Nova Gorica.pdf)IZJAVA za javnost-maj-Nova Gorica.pdf[ ]113 Kb574 Downloads

Projekti

Evropska agencija za varnost in zdravje pri delu

evropska agencija_za_varstvo_pri_delu

Spletna aplikacija OiRA je interaktivno orodje, namenjeno ocenjevanju tveganja v posameznih gospodarskih dejavnostih. Je brezplačno, enostavno za uporabo ter namenjeno predvsem mikro in malim podjetjem.