Četrtek 14 December 2017
Prijava Registracija

Prijavi se na spletno stran

Uporabnik ime *
Geslo *
Zapomni si me

Registracija v spletno stran

Polja označena z (*) morajo biti izpolnjena.
Ime *
Uporabnik ime *
Geslo *
potrdi geslo *
E-naslov *
potrdi E-naslov *
Captcha *

vclani se

• Članstvo v sindikatu delavcev trgovine Slovenije je prostovoljno.
  • V sindikat delavcev trgovine Slovenije se lahko včlani vsak delavec, ki je v delovnem razmerju za nedoločen ali določen čas, s polnim ali krajšim delovnim časom, ter vajenci s sklenjeno učno pogodbo in delajo pri delodajalcih, ki opravljajo dejavnost ki je s Standardno klasifikacijo dejavnosti uvrščena pod »G«.
  • V sindikat delavcev trgovine Slovenije se lahko včlanijo tudi drugi delavci, ki niso v delovnem razmerju, so pa sklenili pogodbo za delo z delodajalcem, in ostali odvisni delavci.
  • Članstvo v sindikatu delavcev trgovine Slovenije zadržijo člani, ki so začasno izgubili zaposlitev, člani, ki so na prostovoljnem služenju vojaškega roka in člani za čas porodniškega dopusta, dopusta za nego in varstvo otroka in starševskega dopusta.
  • Ti člani uveljavljajo pravice in dolžnosti člana sindikata v območnem odboru sindikata.
  • Delavec se včlani v Sindikat delavcev trgovine Slovenije tako, da sam lastnoročno izpolni in podpiše pristopno izjavo.
  • Član ima člansko izkaznico.

vprasanje
  •  Kje se lahko včlanim?

Seznam obm / reg organizacij SDT Slovenije

puzli
  • Kako se včlaniti ?

• Pristopna izjava si lahko natisnete in jo izpolnjeno pošljete na naslov SDTS, Dalmatinova ulica 4, 1000 Ljubljana.

• V kolikor ne želite, da je delodajalec seznanjen, da ste člani našega sindikata potem si pristopno izjavo natisnite in jo izpolnjeno pošljite na naslov SDTS, Dalmatinova ulica 4, 1000 Ljubljana.

ČLANSTVO

Zloženka SDTS

Vloga za plačilno kartico ZSSS-DH

Projekti

Evropska agencija za varnost in zdravje pri delu

evropska agencija_za_varstvo_pri_delu

Spletna aplikacija OiRA je interaktivno orodje, namenjeno ocenjevanju tveganja v posameznih gospodarskih dejavnostih. Je brezplačno, enostavno za uporabo ter namenjeno predvsem mikro in malim podjetjem.