Sreda 23 Januar 2019

Išči
Počisti

Najem kamp prikolice Fiesa

Kamp Fiesa leži v zelenem, mirnem zalivu Fiesa, ki je od Portoroža oddaljen le 3 km, in je znan tudi po dveh sladkovodnih jezercih. Kamp je od morja oddaljen le 100 m, njegova kapaciteta pa je 112 prikolic, 35 šotorišč ter manjši prostor za avtodome.

Znotraj samega kampa v sezoni deluje trgovina z živili, v bližnji okolici so kvalitetni gostinski obrati ter dodatna turistična ponudba. Gostom je na voljo tudi brezžični internet, ki je sicer plačljiv 5 eur/teden.

Morje je razen plavanja primerno tudi za potapljanje in opazovanje privlačnega podvodnega sveta, s kolesom ali peš pa se lahko sprehodite do strunjanskih solin ali se odpravite v bližnji Piran, ki očara s tipično primorsko arhitekturo. Razvedrila željni gostje ne bodo mogli spregledati bližnjega mondenega Portoroža.

Opis prikolice:

Prikolica je namenjena za letovanje največ 6 oseb. V prikolici se nahaja prostor s kuhinjo – pokrit z baldehinom (ter možnost 1 ležišča) ter znotraj prikolice dve postelji (za 4 osebe). V predprostoru prikolice se nahaja tudi velika letna kuhinja. Pred prikolico je eno parkirno mesto.

Prikolica je poleg ležišč opremljena še s kuhinjskimi elementi, plinskim kuhalnikom, na razpolago je hladilnik, žar na oglje, itd.

Več informacij lahko dobijo zainteresirani na Sindikatu delavcev trgovine Slovenije – telefon 01 43 41 253.

Podrobnosti o namestitvi

Za rezervacijo je potrebno opraviti prijavo ali registracijo
Preklopite na pogled Tedenski koledar

38,00 Eur