Sobota 18 November 2017
Prijava Registracija

Prijavi se na spletno stran

Uporabnik ime *
Geslo *
Zapomni si me

Registracija v spletno stran

Polja označena z (*) morajo biti izpolnjena.
Ime *
Uporabnik ime *
Geslo *
potrdi geslo *
E-naslov *
potrdi E-naslov *
Captcha *

V skladu s Pravilnikom o financiranju in finančno-materialnem poslovanju v Sindikatu delavcev trgovine Slovenije se del članarine, ki jo plačujejo člani namenja v socialni sklad za širšo solidarnost med člani. Iz tega sklada so člani sindikata upravičeni do izplačila enkratne solidarnostne pomoči v primerih, ko je pri članu/članici nastala izredna socialna ogroženost, na katero član/članica ni imel vpliva (npr. elementarne nesreče, nepredvidena izguba zaposlitve, daljša bolezen ali zdravljenje, ipd.). Predlog za solidarnostno pomoč poda sindikat pri delodajalcu oziroma sindikalni zaupnik ob predložitvi ustreznih dokazil. O upravičenosti predloga odločajo organi Sindikata delavcev trgovine Slovenije, v skladu s pravilnikom o koriščenju sredstev socialnega sklada.

Attachments:
Download this file (VLOGA-BVP.pdf)VLOGA-BVP.pdf[ ]77 Kb1375 Downloads
Download this file (Vloga-sol. pomoč in navodila.pdf)Vloga-sol. pomoč in navodila.pdf[ ]153 Kb1065 Downloads

ČLANSTVO

Projekti