Četrtek 14 December 2017
Prijava Registracija

Prijavi se na spletno stran

Uporabnik ime *
Geslo *
Zapomni si me

Registracija v spletno stran

Polja označena z (*) morajo biti izpolnjena.
Ime *
Uporabnik ime *
Geslo *
potrdi geslo *
E-naslov *
potrdi E-naslov *
Captcha *

kartica clovek

Člani SDTS imajo pravico do brezplačnega pravnega varstva in pravne pomoči, če so najmanj 6 mesecev pred nastankom zadeve, ki zahteva pravno pomoč, člani sindikata in imajo plačano članarino,
člani sindikata, predvsem pa njihovi sindikalni zaupniki in poverjeniki, so upravičeni do usposabljanja in izobraževanja na aktualnih področjih,
SDTS se je kot član ZSSS aktivno vključil v pripravo in izvedbo projekta Kartice ugodnosti. Kartico, ki na več kot 800 lokacijah omogoča popuste članom sindikata, prejme vsaka članica in član Sindikata delavcev trgovine Slovenije,
v skladu s Pravilnikom o financiranju in finančno-materialnem poslovanju v Sindikatu delavcev trgovine Slovenije, se del članarine namenja v sklad nezgodnega zavarovanja. Za ta namen je bila z zavarovalnico podpisana Polica za nezgodno zavarovanje vseh članov Sindikata delavcev trgovine Slovenije (smrt zaradi nezgode, trajna invalidnost),
članice in člani SDTS lahko pod ugodnimi po goji letujejo v počitniških kapacitetah sindikata v Bohinjski Bistrici, Moravskih toplicah - Prekmurska vas, in Termah Vivat ter v počitniški prikolici v Fiesi, Kliknite za podrobnosti
v SDTS se del članarine, ki jo plačujejo člani namenja v socialni sklad za širšo solidarnost med člani. Iz tega sklada so člani sindikata upravičeni do izplačila enkratne solidarnostne pomoči v primerih, ko je pri članu/članici nastala izredna socialna ogroženost, na katero član/članica ni imel vpliva,
delavska hranilnica
Članom sindikata pomagamo tudi z brezobrestnimi krediti – VZAJEMNA POMOČ do višine 600 €, z odplačilom 6 oz. 12 mesecev,SDTS je solastnik Delavske hranilnice, pri kateri lahko naši člani najemajo ugodnejša posojila in tudi za naše člane velja znižana kreditna sposobnost člana na 400 €. Delavska hranilnica lastnikom in varčevalcem nudi kratkoročna posojila za 6 in 12 mesecev, dolgoročna posojila za 15, 18, 24, 36 in 48 mesecev ter namenska posojila za 60 do 120 mesecev. Posojila so gotovinska, vračajo se v enakih mesečnih obrokih, ob odobritvi posojila pa je treba poravnati stroške zavarovanja in stroške posojila.
Priloge za Enkratne solidarnostne pomoč:

Attachments:
Download this file (Kriterij priloga.pdf)Kriterij priloga[Kriterij priloga]44 Kb3 Downloads
Download this file (Pravilnik o koriščenju soc  sklada.pdf)Pravilnik o koriščenju soc sklada[Pravilnik o koriščenju soc sklada]67 Kb3 Downloads
Download this file (Vloga za dodelitev solidarnoste in finančne pomoči.pdf)Vloga za dodelitev solidarnoste in finančne pomoči.pdf[ ]74 Kb4 Downloads

ČLANSTVO

Projekti